- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lauterbrunnen
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
domi007 #12459 üzenetére
a fém érintkező kivehető a műanyag házból. közvetlenül a fém érintkezőre forrasztod a másik kábelt (annál persze le kell vágni a fém érintkezőt). Majd visszadugod a műanyag házba. Így a toldás nem is látszik, másrészt a forrasztás sokkal biztosabb kötés, mint a sima krimpelés.
egyébként mivel budapesti vagy gondolom (mert ott keresel erre embert), elballagsz a Lomex-be valahol a Nyugati mögött van a Lehel utcában, aztán kb 32 forintért veszel olyan éritkező tüskét, és megszereled magadnak. nem baj ha nincs krimpelő fogó, egy műszerész laposfogóval, vagy bármilyen kisebb méretű fogóval meg lehet oldani.update:
megnéztem, alapára 2-3 forint egy ilyennek de 10000 db van a csomagban. mivel neked annyi nem kell, csomagbontási díj is van. 54 forintra jön ki 1 db anya érintkező. viszont 10 darabot már 90 forintért odaadnak, lesz tartalék. 2.54mm anya krimpelhető tápcsatlakozó néven fut ott.(#12460) domi007
én is azt éreztem kicsit, hogy túlgondolod, nem bántásból írtam
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 1 / 2
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háború Izraelben
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Asztali PC , i5 10500 , RTX 3070 , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Lenovo Thinkpad P14s G2 Profi Tervező Notebook -Ryzen 7 Pro 5850U 32/1TB Radeon Pro 4GB!
- iPad Pro 11 hüvelykes( 3. Generációs,2021) wi-fi-cellular 128 Gb sérüléssel
- Google Pixel 9a 128gb - Makulátlan, iPon garancia, akár beszámítással
- Samsung PM9F1 1TB (980 PRO) Gen4 NVMe SSD! 7000-5100MB/s
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- PS Plus előfizetések
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 87% akku
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest