Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wmati
addikt
válasz
Janos250
üzenetére
Köszönöm még egyszer sikerült megoldanom jelenleg egy acces point fut rajta arduino példa programok közül , szerintem most már rendbe lesz. Külső 3.3 voltot adtam neki mert eszközköz kezelőben mindig el dobta usb-s átalakítót kiderült azért mert CH340G (WCH) kevés neki.
-
wmati
addikt
Van egy ESP-12 modulom, ESP8266Flasherel fel raktam a nodemcu_float_0.9.6-dev_20150704.bin itt el akadtam hogy kéne folytatnom ? Odáig el jutottam hogy Esplorert kéne használnom de nem tudom rá venni hogy kapcsolódjon a modulhoz.
-
wmati
addikt
Igen feltűnt nekem is sajnos hogy nincs rajta pwm ezt találtam ki rá , de ha van egyéb ötlet szívesen várom
. -
wmati
addikt
válasz
softguner
üzenetére
ESP-12 alatt én rá gondoltam igazából, pusztán belőle és málnából nagy baromság lenne ? NRF24L01 nem látom át még hova jönne utána olvasok még ..
-
wmati
addikt
Sziasztok
Mennyire lenne kivitelezhető az a ötlet. Van 2-4 db ESP-12 modulom és ezeknek a gpio lábait szeretném távolról egy Raspberry Pi röl irányítani. Kb úgy mintha Raspberry saját gpio lábait irányítanám de közbe a parancsok az egyik ESP-12 modulon jelennek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos autók - motorok
- Tudományos Pandémia Klub
- Filmvilág
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Házimozi belépő szinten
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- További aktív témák...
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E751 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4 AMD - Ryzen 5 5625U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3915, 100% Akkumulátor
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- NVIDIA Quadro P5000 GPU 16GB GDDR5X memóriával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.
ekkold