- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Rap, Hip-hop 90'
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wmati
addikt
válasz
Janos250 #2477 üzenetére
Köszönöm még egyszer sikerült megoldanom jelenleg egy acces point fut rajta arduino példa programok közül , szerintem most már rendbe lesz. Külső 3.3 voltot adtam neki mert eszközköz kezelőben mindig el dobta usb-s átalakítót kiderült azért mert CH340G (WCH) kevés neki.
-
wmati
addikt
Van egy ESP-12 modulom, ESP8266Flasherel fel raktam a nodemcu_float_0.9.6-dev_20150704.bin itt el akadtam hogy kéne folytatnom ? Odáig el jutottam hogy Esplorert kéne használnom de nem tudom rá venni hogy kapcsolódjon a modulhoz.
-
wmati
addikt
Igen feltűnt nekem is sajnos hogy nincs rajta pwm ezt találtam ki rá , de ha van egyéb ötlet szívesen várom
.
-
wmati
addikt
válasz
softguner #2079 üzenetére
ESP-12 alatt én rá gondoltam igazából, pusztán belőle és málnából nagy baromság lenne ? NRF24L01 nem látom át még hova jönne utána olvasok még ..
-
wmati
addikt
Sziasztok
Mennyire lenne kivitelezhető az a ötlet. Van 2-4 db ESP-12 modulom és ezeknek a gpio lábait szeretném távolról egy Raspberry Pi röl irányítani. Kb úgy mintha Raspberry saját gpio lábait irányítanám de közbe a parancsok az egyik ESP-12 modulon jelennek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Drón topik
- Hobby rádiós topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Formula-1
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest