- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Napkollektor - csak úgy
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Teasüti #8904 üzenetére
Igen, így van ez egy sokkal egyszerűbb megoldás amit én szeretnék. Órát nem akartam újra feltalálni még akkor se ha érdekes feladat lenne
. Mindenképpen kellene egy fali óra, ezért gondoltam, hogy vigyünk bele valami pluszt amitől kicsit egyedibb lesz. Igen ez inkább egy időjárás állomás lesz ESP oldalról, csak a körítés másabb.
Egyelőre még nagyon az elején vagyok az egésznek. Hobbinak és érdekességnek jó ilyennel foglalkozni ezért kezdtem ezt. Kicsit bele kevertem a külső hálózatról történő belső hálózat elérését. Tényleg jóval egyszerűbb kiküldeni szerverre. Ezt a részét még átgondolom, ha oda érek. Most minden funkciót beletenné legszívesebben, de annak meg nem sok értelme van
Új hozzászólás Aktív témák
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest