- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Most minden funkciót beletenné legszívesebben, de annak meg nem sok értelme van
Már hogyne lenne értelme?! Nálam ez úgy nézne ki, hogy ma még kínai mutatós óra kicsi képernyővel, holnap már smart mirror digitális órával a felső sarokban.
Így vagyok a saját projektemmel is. Amit lefényképeztem nyákot már megterveztem egy jó ideje, de a múlt héten láttam mit lehetne még belepaszírozni és azóta 3x újraterveztem már. GPS tracker se volt betervezve eredetileg, de aztán megláttam mennyibe kerülnek a kész termékek, aztán megnéztem mennyibe lenne csak a modul. Ekkor már nem volt visszaút.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- BestBuy topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Dune: Awakening
- CNC topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Mesterséges intelligencia topik
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest