Hirdetés
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Teasüti
üzenetére
Köszönöm. Tegnap odáig jutottam, hogy letöröltem már mindent, a git-et, arduinót, pythont.Visszatettem telepítettem újra az Arduinót, meg amit linkeltél, illetve letöltöttem azt a zip-et amit a git szedne le. Látszik is az eszközök között az esp32, de nem képes rá feltenni a lefordított programot: exec: "C:\\Users\\viktor\\Documents\\Arduino\\hardware\\espressif\\esp32/tools/esptool.exe": file does not exist Hiba a(z) DOIT ESP32 DEVKIT V1 alaplapra fordításra. A get.exe nem csinál semmit, pedig admin joggal indítom. Már azt a zip fájlt is letöltöttem amit elvileg a get.exe töltene le, de abban nincs esptool.exe.
A lényeg akkor annyi lenne, hogy a C:/Users/[YOUR_USER_NAME]/Documents/Arduino/hardware/espressif/esp32 könyvtár megvan, itt le kéne futnia a get exe-nek, ami látszólag nem csinál semmit... Bár tegnap előtt mintha már lefutott volna egyszer 50 perc után, de akkor a program files mappa arduino könyvtárában volt az egész hóbelevanc. Az erőforrás kezelő szerint 35kb/s-mal tölt valamit, egyszer remélhetőleg kész lesz. Legalább valami tájlkoztató üzenetet kiírhatna, hogy dolgozik vagy hány %-nál tart...
A wemos d1 r2-vel is ennyi szívás lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Lenovo ThinkCentre M70s SFF Business Időtálló Asztali gép -40% i5-14500 16/512 770 Magyar
- 1db DELL P2421 + 1db P2423 1920x1200 IPS monitor, állítható magasság PIVOT is, 16:10 képarány!
- AKCIÓ!! Alienware m16 r1 AMD Laptop , RTX 4080 , R9 7845HX , 32GB DDR5 , 2TB
- GIGABYTE AORUS Radeon RX 580 8GB - MINDEN TARTOZÉKÁVAL.
- HP Thunderbolt 4 kábel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG N-Base 500W
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold