- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
64 byte jobban mondva, elgépeltem.
A Serial.available() pont arról szól, hogy megnézi mennyi van a pufferben.
Na most én azt hinném teljesen mindegy mikor olvasom ki a puffert, adat nem veszhetne el, csak overflow esetén. Nem így van? A fogadás meg megszakítással megy, szóval ezen sincs nagyon mit dolgozni.
A baud rate meg kb mindegy, mert overflow nem fordul elő, a kiolvasás meg több menetben történik amíg megjön az EOL karakter is a puffer-be.
Vhogy ez mindig meg szokott jönni, ez még egyszer se veszett el az éterben.Szóval nem tudom mi a frász van ezzel.
Ha esetleg a bluetooth hibázik, de a Serial.write() viszont nem hibázik egyáltalán.
Meg az a furcsa még, hogy a program feltöltés USB-n lényegesen gyorsabb, BT-n elszöszöl akár 20 másodpercig is. Pedig elvileg ugyanaz a baud rate mindkettőn - 112500 a bootloader sebessége.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Mini PC, tiny PC HP Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged