- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Arabiata #22486 üzenetére
Ha megy az angol, akkor lényegesen könnyebb lesz a dolgod, de van magyarul is oktató anyag:
https://megtestesules.info/hobbielektronika/arduino.htmlEz pedig itt két pdf, ami alap kapcsolásokat mutat be, amiket anélkül is tudsz használni, hogy különösebben érteni kellene a működésüket:
[link], [link]
Ezeket régebben mentettem le magamnak, már nem tudom honnan, de feltettem drive-ra.Ekkold kolléga, ha gondolod, betehetnéd ezeket meg a fenti linket az összefoglalóba, hátha másoknak is szüksége lesz rájuk.
Szerk.: bocs, most olvastam el újra az eredeti kérdést és a fenti link inkább a programozás részével foglalkozik, de a két pdf hasznos lehet.
-
ekkold
Topikgazda
válasz
Arabiata #22486 üzenetére
Amit tudnod kell: igen nagy fába vágtad a fejszét (ez nem baj, csak tudd). Ez egy külön szakma, több év tanulás kellhet az alapokhoz is. Majd folyamatos tanulás, ahogy fejlődik a technika - ahhoz, hogy szinten tartsd a tudásod.
Ahol kezdhetsz: [ebben a témában - link] nyisd meg az összefoglalót. Itt találhatsz linkeket tananyagokra, és elektronikával foglalkozó weboldalakra is. Ha kb. mindet alaposan átrágod, akkor eljuthatsz egy olyan szintre, hogy tudsz majd úgy kérdezni, hogy utána van esélyed érteni a kapott választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Motoros topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Google Pixel topik
- Mesterséges intelligencia topik
- E-roller topik
- Extra D betűvel jöhet GeForce RTX 5090D utódja
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged