Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Arabiata
üzenetére

Ha megy az angol, akkor lényegesen könnyebb lesz a dolgod, de van magyarul is oktató anyag:
https://megtestesules.info/hobbielektronika/arduino.htmlEz pedig itt két pdf, ami alap kapcsolásokat mutat be, amiket anélkül is tudsz használni, hogy különösebben érteni kellene a működésüket:
[link], [link]
Ezeket régebben mentettem le magamnak, már nem tudom honnan, de feltettem drive-ra.Ekkold kolléga, ha gondolod, betehetnéd ezeket meg a fenti linket az összefoglalóba, hátha másoknak is szüksége lesz rájuk.
Szerk.: bocs, most olvastam el újra az eredeti kérdést és a fenti link inkább a programozás részével foglalkozik, de a két pdf hasznos lehet.
-
ekkold
Topikgazda
válasz
Arabiata
üzenetére
Amit tudnod kell: igen nagy fába vágtad a fejszét (ez nem baj, csak tudd). Ez egy külön szakma, több év tanulás kellhet az alapokhoz is. Majd folyamatos tanulás, ahogy fejlődik a technika - ahhoz, hogy szinten tartsd a tudásod.
Ahol kezdhetsz: [ebben a témában - link] nyisd meg az összefoglalót. Itt találhatsz linkeket tananyagokra, és elektronikával foglalkozó weboldalakra is. Ha kb. mindet alaposan átrágod, akkor eljuthatsz egy olyan szintre, hogy tudsz majd úgy kérdezni, hogy utána van esélyed érteni a kapott választ. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Lexus, Toyota topik
- BestBuy topik
- Google Pixel topik
- Xbox Series X|S
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 3410 - i3-10110U I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i5-4GEN I 4GB I 240SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Olcsón Google Nest Mini 2nd Gen
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold