Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Ketogén étrend
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
válasz
Undoroid
üzenetére
Találtam valami hasonlót, ami "kis" módosítással jó is lehetne (?) erre a célra: link
Megvan minden alkatrészem az eredeti áramkörhöz, de elakadtam (ahogy keresés közben láttam, mások is) az egyik library-nál! Tegnap délután belekezdtem az áramkör összeépítésébe, majd éjfél utánig kerestem a könyvtárakat...lehet, hogy már fáradt voltam és ezért nem találtam meg: Wire.hMennyire lenne ezen járható dolog az, hogy a DHT-szenzort kiemelve és a helyére betéve (a program átírásával) a feszültségmérőt...és az még működne is? Grafikus kijelzés és az adatok eltárolása is meglenne...Tudom, hogy a DHT egészen máshogy működik, de van-e erre lehetőség? Az uC jelen esetben nálam egy Arduino Nano lenne! Van hozzá elegendő bemenete? Vagy ezt a vonalat engedjem el és maradjak az eddigi ötleteknél?
-
válasz
Undoroid
üzenetére
szégyen ide vagy oda- sohasem csináltam még ilyet...
Én sem ettem cseresznyét addig, amíg először nem ettem

Egy weboldalt kell hozzá összerakni, ha nem is csináltál még ilyet, azért ma már számtalan segítség van hozzá, akár wysiwyg szerkesztő programok. Itt a topikban is van sok példa, janos250 kolléga szokott volt ilyeneket megosztani, én is azzal kezdtem a legutóbbi projektemet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elite: Dangerous
- Milyen TV-t vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Építő/felújító topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Hardcore café
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 9600X box, közel 3 év garival !!
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ÚJ Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - Égkék - Magyar - 2 Ciklus - 3 év garancia
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Vadonatúj MAGYAR PBT cherry keycap készlet eladó (ISO+ANSI)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022, 100% Akksi
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ekkold