- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ivqkzy-: Eddig
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
válasz
Undoroid #20478 üzenetére
Találtam valami hasonlót, ami "kis" módosítással jó is lehetne (?) erre a célra: link
Megvan minden alkatrészem az eredeti áramkörhöz, de elakadtam (ahogy keresés közben láttam, mások is) az egyik library-nál! Tegnap délután belekezdtem az áramkör összeépítésébe, majd éjfél utánig kerestem a könyvtárakat...lehet, hogy már fáradt voltam és ezért nem találtam meg: Wire.hMennyire lenne ezen járható dolog az, hogy a DHT-szenzort kiemelve és a helyére betéve (a program átírásával) a feszültségmérőt...és az még működne is? Grafikus kijelzés és az adatok eltárolása is meglenne...Tudom, hogy a DHT egészen máshogy működik, de van-e erre lehetőség? Az uC jelen esetben nálam egy Arduino Nano lenne! Van hozzá elegendő bemenete? Vagy ezt a vonalat engedjem el és maradjak az eddigi ötleteknél?
-
válasz
Undoroid #20478 üzenetére
szégyen ide vagy oda- sohasem csináltam még ilyet...
Én sem ettem cseresznyét addig, amíg először nem ettem
Egy weboldalt kell hozzá összerakni, ha nem is csináltál még ilyet, azért ma már számtalan segítség van hozzá, akár wysiwyg szerkesztő programok. Itt a topikban is van sok példa, janos250 kolléga szokott volt ilyeneket megosztani, én is azzal kezdtem a legutóbbi projektemet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-roller topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- További aktív témák...
- Topping D30 Pro (ezüst) eladó
- ! AMD Brutál Gamer Konfig ! 9800X3D / 7900XTX ( RITKASÁG ) 32Gb RAM 32Colos ROG Monitor
- Gamer Billentyűzet Akció ! Steelseries, Razer, Logitech, Corsair - Számlával, Garanciával, Ár alatt!
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Hálózati rendszermérnök és IT rendszerüzemeltetés
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest