- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- votlage71: Kábel menedzsment
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
válasz
Ton-ton #20465 üzenetére
Igen, ezt már ismerem és több darab 4csatornásom van is, de láttam pár helyen kapcsolási rajzokat, ahol a kijelzőt 5V-ról hajtották meg direktben! Nos, pont így nem szeretném kikészíteni az első Nokia-kijelzős projektem! Szerencsére kicsit késtek a megrendelt kijelzők és nem tudtam gyorsan kipróbálni az aktuális projektet, amivel biztosan kikészítettem volna rajz alapján valamit...nem jó így elkezdeni a tanulást...ezért olvasok előbb alkatrész adatlapot!
* * *
Amióta -még az elején- véletlenül kikészítettem az egyetlen UNO-m 6-os kimenetét, azóta sokkal óvatosabb vagyok! Késő volt, fáradt voltam, de a lelkesedés nagy volt...az eredmény várható volt.
-
válasz
Ton-ton #20465 üzenetére
Ez csak i²c-hez szükséges! A kijelzőnél egyirányú a kommunikáció, a hex buffer pont elég hozzá. Bár árban / méretben nem tudom melyik a praktikusabb, lehet az egyszerű ellenállásos verzió is megteszi, de azt én nem merem ajánlani, mert egy ilyen Nokia kijelzőt már régebben kinyírtam szintillesztő IC nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest