Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ketogén étrend
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- localhost: Hatvan időegység. [Update 65]
- VHS digitalizálás
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ratkaics
senior tag
válasz
ekkold
üzenetére
Köszi!

Én is nézegettem az OpenEVSE dolgot. Szimpatikus is lenne, mert sajnos a hardware gyártásban sem szakértelmem, sem pedig rutinom nincs, szóval ez az "összeszerelős" dolog jó lenne. De ez sajnos 1 fázisú eszköz, biztosan meg lehetne oldani a 3 fázisú használatot, de egyenlőre nem találtam rá példát.
A másik amit találtam az a smartESVE. Ez már talán jobban megfelelne a céljaimnak, de azért ez is elég drága, meg a Modbus kommunikációs részét nem teljesen értem.
Én a HomeAssistant szerveremről szeretném a töltési teljesítményt dinamikusan vezérelni.
Van esetleg itthoni beszerezhető eszköz, ami hasonló funkciókkal bír, mint a smartEVSE? Esetleg el tudja valaki készíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 mini emelt kapacitású 2460mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest