- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Hirdetés
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
Keresgéltem és rátaláltam ERRE az oldalra! Az ott szereplő Arduino - Loops alkalmazásai között lesz a számomra megfelelő kód! Ezzel fogok kísérletezni.
" Ez így ebben a sorrendben garantált futásidejű hiba " Ebben szinte biztos voltam, mert -mint írtam is korábban- megközelítőleg 30éve nem használtam már ezeket az utasításokat!
Az általános iskola 7.osztályába jártam, amikor indítottak (a többi másik mellé) egy számítógépes szakkört. Ott meg lehetett ismerni ezeket az akkor még újnak számító masinákat! A Megyeszékhely egyik iskolája volt az enyém, de így sem volt több masina, mint 5 gép. Az oktatónál volt az akkor legkomolyabb masina: Commodore C16
A többi masina: ZX Spektrum, TVC, és a fóliaérintős Primo. Programok betöltésére - mentésére a magnókazettás megoldás volt csak elérhető. Ne felejtsük el, hogy a '80-évek közepén jártunk! ...szerény lehetőségeink voltak, mert piszok drágák voltak akkor ezek a gépek, de szerettük, mert jókat lehetett szórakozni velük!
Új hozzászólás Aktív témák
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Milyen autót vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Robotporszívók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Music Hall a15.3 integrált erősítő Phono bemenettel
- Keresek főként szolgáltató függő Apple Iphone készülékeket
- Kalandvágyók figyelmébe! iMars Android car player - Android autós fejegység
- Sony STR DH 130
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3077, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest