Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
Keresgéltem és rátaláltam ERRE az oldalra! Az ott szereplő Arduino - Loops alkalmazásai között lesz a számomra megfelelő kód! Ezzel fogok kísérletezni.
" Ez így ebben a sorrendben garantált futásidejű hiba " Ebben szinte biztos voltam, mert -mint írtam is korábban- megközelítőleg 30éve nem használtam már ezeket az utasításokat!
Az általános iskola 7.osztályába jártam, amikor indítottak (a többi másik mellé) egy számítógépes szakkört. Ott meg lehetett ismerni ezeket az akkor még újnak számító masinákat! A Megyeszékhely egyik iskolája volt az enyém, de így sem volt több masina, mint 5 gép. Az oktatónál volt az akkor legkomolyabb masina: Commodore C16
A többi masina: ZX Spektrum, TVC, és a fóliaérintős Primo. Programok betöltésére - mentésére a magnókazettás megoldás volt csak elérhető. Ne felejtsük el, hogy a '80-évek közepén jártunk! ...szerény lehetőségeink voltak, mert piszok drágák voltak akkor ezek a gépek, de szerettük, mert jókat lehetett szórakozni velük!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikor pukkad ki a robotlufi?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- BMW topik
- Milyen videókártyát?
- Bluetooth hangszórók
- Elektromos autók - motorok
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Battlefield 6
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- iPhone SE 2020 gyári független új akku
- Itt az igazi AJÁNDÉK ÁR! - ÚJ, bontatlan Macbook Air 16/256GB AZONNAL! - Midnight
- Samsung Galaxy S10 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4060 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- Apple Watch Series 9 GPS+Cellular 41mm, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Az általános iskola 7.osztályába jártam, amikor indítottak (a többi másik mellé) egy számítógépes szakkört. Ott meg lehetett ismerni ezeket az akkor még újnak számító masinákat! A Megyeszékhely egyik iskolája volt az enyém, de így sem volt több masina, mint 5 gép. Az oktatónál volt az akkor legkomolyabb masina: Commodore C16
ekkold