- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegyszer
addikt
válasz
tonermagus #16274 üzenetére
Ha az a fontos, hogy ami most 8$, az black Friday alkalmából 19$-ról legyen 11$-ra akciózva akkor megéri várni. De egyébként kövesd az árát a kiszemelt holminak.
-
Janos250
őstag
válasz
Egy példa:
Most például 1750 Ft darabja az ESP32-nek tízes tételben, szállítással, ÁFÁ-val, ügyintézéssel együtt, de lehet, hogy pár óra múlva már sokkal több lesz.
https://www.banggood.com/10Pcs-ESP-32S-ESP32-Development-Board-Wireless-WiFi+Bluetooth-2-in-1-Dual-Core-CPU-Low-Power-Control-Board-ESP-32S-p-1896926.html -
Janos250
őstag
válasz
Pár évvel ezelőtt érdemes volt, mert néha gombokért lehetett venni dolgokat, ha figyeltél. Az utóbbi 2-3 évben nemigen vannak értelmes leárazások. Amiket nagy bf akcióként hirdetnek, azok előtte (és utána ) ugyanazon az áron, vagy olcsóbban megvehetők.
Nagyon változnak az árak. Amit például itt írtam
https://prohardver.hu/tema/arduino/hsz_16273-16273.html
jelenleg már jóval drágább, mint pár nappal ezelőtt. -
Tankblock
aktív tag
válasz
Szia,
nem érdemes, inkább az árát kövesd.... így vettem Bangoodról BEST márkájú hőlégfújót 22e HUF ért, most 48e kínálják..... szerintem tudják ilyenkor mi szokott lenni + kínából mostanság lassan jönnek a dolgok inkább cseh raktárból rendelek picivel többért de itt van biztosan,,,,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest