- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
CHIPman #14029 üzenetére
Én csak általánosságban tudok hozzászólni, mert ESP8266-al nem hajtottam led szalagot, csak ESP32-vel.
Általános tapasztalat:
Nekem a szintillesztéssel egyetlen szalagon se volt probléma, mind ment a 3.3-al az ESP32-ről.
Amivel probléma szokott lenni:
1.Nem elég erős a táp. Én mindig külső tápról hajtom. Persze GND-t is közösíteni. Nálam nem az USB csatin kapja a tápot, hanem az ESP is a külsőről a Vin-en.
2. Ha a program időzítései nem jók, akkor nem történik semmi.
3. Ha miközben küldi az adatokat, jön egy megszakítás, akkor a szalagon valahol megáll, nem megy végig. Ezt a szoftver dolga kivédeni.
Ellenállást soha nem használok. -
válasz
CHIPman #14029 üzenetére
microUSB az ESP-be, ~5cm jumper kábel a VIN-ről a szalag pozitívra,
Akkor meg is van, a szalag nem kap tápot egyáltalán.
Ha az 5V pinre kötöd, nagyobb sikerrel jársz, a Vin az csak bemenet tudtommal, de lehet, hogy tévedek. Jó lenne a szalagot külön a tápra kötni, nem az esp-n keresztül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest