- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
Teasüti #10952 üzenetére
a piros lámpa a műszeregységen bőven elég a feladatra
Hát ez egy igen nagy tévedés, sajnos. Ha az világít fordulaton,
akkor a motornak már reszeltek. Bővebben: link Amúgy, azok
után amiket felsoroltál, az olajnyomásmérő ujjgyakorlat lenne:
egyszerű feszmérés.(Van belőle digitális, jeladós cumó, de
a hagyományos ellenállásos is teljesen jól használható.)
Most mondjam azt, hogy nekem van mindkettő? Igen, van...
Gyári olajnyomásgomba meg kuka, mert az annyit ér.Fogyasztásméréshez az injektor vezérlését tudod monitorozni.
Szerintem baromi hasznos cucc, feltéve, hogy elég pontos.
(Nekem sajnos karbis a motor, így én áramlásmérővel sz*pok.)TPMS-ből én tavaly szereltem szelepsapkást: tökéletes. Na jó,
kis hibája, hogy álló helyzetben nem frissül, így másnap reggel
a tegnap esti nyomást / hőmérsékletet látom. Mozgásra frissül.
Viszont azóta nem kellett fújni a gumit: külön nézegetni sem. -
Janos250
őstag
válasz
Teasüti #10952 üzenetére
"Olajnyomás"
https://www.ebay.com/itm/0-3m-Wire-Pressure-Transducer-or-Sender-Sensor-for-Oil-Fuel-Diesel-Gas-Air-Water/172992432465?hash=item2847270951:m:m6lmraNbOpqMwaLfpGJ7qPg
Ehhez is kell ADC. Nekem bevált, de kalibrálni célszerű.Én autó benzinpumpa menet közbeni hibakereséshez használtam pár ével ezelőtt. Mobiltelefonon mutatta az aktuális benzinnyomást.
A fogyasztás mérésre én is kíváncsi lennék. A gyári megoldások - tudtommal - az injektor jeléből számítják, mert az áramlásmérők olyan pontatlanok, hogy a visszafolyás miatt használhatatlan a jelük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AliExpress tapasztalatok
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Poco F7
- További aktív témák...
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- újszerű iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen 1cm karc a kijelzőn. 1 Év garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB 100% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év garanciával!
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G Fém unibody, 120 Hz AMOLED, 100W gyorstöltés 16/512 GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Corsair HS35 ( v1, nagyobb fülpárna méret) Stereo Gaming fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest