- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ecaddsell
aktív tag
Ne viccelj ilyen könnyen feladod?
Pl. megnézted, hogy kompatibilis a jeladód szintje a kontrollerével? Az, hogy a jeladón villog a LED semmit sem mond arra vonatkozólag, hogy tényleg megtörténik-e az interrupt.
Pl. a loop-ból kiírathatnád a számlálót ha az változik. stb.Emlékszem rád a Fedorás topikból, olyan dolgokban tudtál segíteni nekem (meg kb. mindenki másnak) amit már rég feladtam(unk), itt meg hozzá sem kezdtél a debughoz... Ki kell íratni dolgokat a soros porton.
ESP32-vel még az interruptból is kiírattam, pedig elvileg azt nem szabad (lehet itt nem is menne) mert mi történhet alapon, max újra fel kell töltenem a módosított kódot.
Ha nincs soros portra lehetőség akkor rá teszel valamelyik pinre egy ellenálláson keresztül 1 LED-et amit ki be kapcsol az interrupt stb.Kevesebből mint az általad írt összeg tervezek 10digit/s-es frekvenciamérőt csinálni, Arduino környezetben ebből a pénzből már egy egész hobbi labort lehet építeni. Persze, ha eléggé motivált vagy...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest