Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- [K2]: AnyDesk átverés
- VHS digitalizálás
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
SOT23-as tokkal találtam én is. A tranzisztorokat már megvettem, meg igazából mindent, meg már meg is rajzoltam, hogy hogy kell összerakni, úgyhogy nem szeretném átvariálni, de köszi.
Még az elején is szóba jött, hogy egyszerűbb külön ic-vel, de már akkor is valami meg volt rendelve, de már nem tudom mi.
Ez az akksi, amit küldtél, 8Ah-s, azzal 2 nap alatt merülne le, 2-vel 4 nap alatt, úgyhogy azzal sem vagyok sokkal előrébb, pláne, hogy ezt belerakni sem tudnám a keretbe.
Azért kösz mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Gyúrósok ide!
- Facebook és Messenger
- A hatalom gyűrűjével védekezne a Samsung a Magic Leap szemüvege ellen
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Android játékok topikja
- Star Wars Outlaws teszt
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB GameMax STORM Black EVGA 600W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Még az elején is szóba jött, hogy egyszerűbb külön ic-vel, de már akkor is valami meg volt rendelve, de már nem tudom mi.
Azért kösz mindent.
ekkold