Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Safe Mode az agyban
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
A Z tengely körüli kúszás/forgás engem nem érdekel (Amúgy miért nem használsz 9 tengelyes szenzort? Az iránytűvel szerintem a yaw is korrigálható.). Az X és Y tengely kell csak a dőléshez és az egykerekezéshez.
Nekem ehhez elég a Teapot demo program, négy értéket használok csak amiből kettő nyers adat (X gforce, temp), kettőt pedig a DMP számol (roll, pitch). Alvó üzemmódban meg bármilyen tengelyen bármilyen gyorsulás felébreszti a vezérlőt.Amúgy nem, nem igazán van vele tapasztalatom. Úgy 2 éve szórakoztam ezzel utoljára. Azóta várja jobb sorsát. Amúgy fura, hogy még mindig nincs "hivatalos" library a DMP-hez, amikor már 2012-ben kiadták hozzá a dokumentációt.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
- Apple iPhone 7 32GB fekete színben, független
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- KARÁCSONYI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
ekkold