Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- VHS digitalizálás
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
choco01
üzenetére
Igen, ahogy (#8666) vargalex mondja ugyan arra az i2c-re kösd rá a kijelzőt, mint amire a szenzort is kötöd. Ezek után csak el kell küldeni neki amit ki akarsz íratni. Én mikor teszteltem külön teszteltem a szenzort, külön a kijelzőt, majd a végén raktam össze a kettőt.
Valószínű a kódban lehet valami. Amikor megvan pl. hőmérséklet, akkor a következő függvénnyel tudod elküldeni a kijelzőnek:display.drawString(0,0, "Temp: " + String(readtemp));Ahol a Temp: konstans szövegként kerül a kijelzőre, majd a kettőspont után a kiolvasott hőmérséklet, ugyan az amit serial monitoron is kiíratsz. Illetve az elején a 0, 0 adja meg hogy melyik sorba/oszlopba legyen kiíratva.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Konteó topic
- Okos Otthon / Smart Home
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Projektor topic
- Akár fent is maradhatsz a Nothing OS 4.0 startjáig
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Kiesett a pikszisből a BOE
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független gyönyörű állapot
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan X / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- Asztali PC , R7 5800X , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 256GB NVME , 2TB HDD
- Apple watch Series 10 46mm új 1 év Apple jótállás
- ASUS ROG STRIX G17 (2022) gamer laptop
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 65W töltő eladó
- Új, Felbontott Bambulab A1 / A1 Combo! ÁFÁ-s! 1 Év garancia!
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ekkold