- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Argos: Szeretem az ecetfát
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_q
addikt
válasz
Tankblock #8564 üzenetére
Ha a lenyomásra és felengedésre is reagál a gomb látványosan nem pedig csak úgy tűnik mint ha, akkor szerintem nem a gomb prellegéséről van szó. Nekem amikor prelleget akkor úgy nézett ki, hogy lenyomásnál egyszerre 15-ig is elszámolt a counter, majd abba maradt, majd esetleg ha picit mozgattam az ujjam a gombon megint számolt 5-8-at, de elengedésnél nem számolt, úgy hogy lefutó élet állítottam be.
(#8574) Teasüti
Tehát a rögzítése a réz alátétnek vagy szigetelten kell rajta legyen az aluminium házon (gyári megoldásnál oda szokták rakni), vagy a háztől függetlenül valamilyen nem vezető anyagra kell tenni. Az mondjuk hogy vizuálisan hogy néz ki gondolom nem számít mert úgy se látszik, ha a pult felső szekrény alján helyezted el ahogy szokás.
A kérdés az, hogy megérte mikrovezérlőt alkalamzni nem lett volna hatásosabb egy céláramkör hozzá? Persze csak pár száz forint az eltérés gondolom, csak nem biztos hogy ilyen esetben egyből mikrovezérlő kellene egy kapcsolóhoz. Kivéve ha jól esett bütykölni, vagy ha más funkciót is ellát a mikrovezérlő. Erről írnál, mert érdekelne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- E-roller topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- i5 10500/ RX6600XT/32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- LG NanoCell 50NANO759PR
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- i7 8700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 400G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest