Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tankblock
üzenetére
Ha a lenyomásra és felengedésre is reagál a gomb látványosan nem pedig csak úgy tűnik mint ha, akkor szerintem nem a gomb prellegéséről van szó. Nekem amikor prelleget akkor úgy nézett ki, hogy lenyomásnál egyszerre 15-ig is elszámolt a counter, majd abba maradt, majd esetleg ha picit mozgattam az ujjam a gombon megint számolt 5-8-at, de elengedésnél nem számolt, úgy hogy lefutó élet állítottam be.
(#8574) Teasüti
Tehát a rögzítése a réz alátétnek vagy szigetelten kell rajta legyen az aluminium házon (gyári megoldásnál oda szokták rakni), vagy a háztől függetlenül valamilyen nem vezető anyagra kell tenni. Az mondjuk hogy vizuálisan hogy néz ki gondolom nem számít mert úgy se látszik, ha a pult felső szekrény alján helyezted el ahogy szokás.
A kérdés az, hogy megérte mikrovezérlőt alkalamzni nem lett volna hatásosabb egy céláramkör hozzá? Persze csak pár száz forint az eltérés gondolom, csak nem biztos hogy ilyen esetben egyből mikrovezérlő kellene egy kapcsolóhoz. Kivéve ha jól esett bütykölni, vagy ha más funkciót is ellát a mikrovezérlő. Erről írnál, mert érdekelne
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Pendrive probléma
- Okos Otthon / Smart Home
- Interactive Brokers társalgó
- Hobby rádiós topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Háztartási gépek
- Nem folyik, nem kenődik, de hűteni azt tud
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 - i7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ZBook G7 i7-10850H 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T1000 Windows 11 Pro
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad E14 / 11.gen/8Gb/SSD/Office/Több órás/Fémház/Full hd
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Thermalright Assassin X 120 V2
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- Xiaomi Redmi 13 4G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

ekkold