Hirdetés

2024. június 26., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-03-11 00:46:52

LOGOUT.hu

Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8206) Janos250 válasza Xpod (#8205) üzenetére


Janos250
őstag

Kösz!
Nem szedtem ki a dolgokat librarybe, mert ezek demonstrációs céllal készültek. Tehát nem belevittem a libraryt, hanem "nem vittem ki". Azt akarnám bemutatni, hogy mennyire egyszerűen lehet kezelni ESP32-vel a WS2812-t is. Majd ha lesz annyi időm, leírom, a még néhány hasonló megoldással együtt. Igen, az a próba van beleírva a lightShowInCore0Code()-ba a case-eknél, amit leírtál. Ez egy próba, hogy lássam, úgy működnek-e a ledek, ahogy szeretném. Látom, Nálad is úgy működnek :) Ja, még annyit, hogy a két mag előnyét szándékoztam - többek között - bemutatni. Az egyik mag kezeli a ledeket, a másik meg kiszámítja, hogy mit kell kivinni. Így mehetnek párhuzamosan, nem zavarják egymást. Ha már van két magunk az ESP32-ben használjuk ki.

Az amerikaiak $ milliókért fejlesztettek golyóstollat űrbéli használatra. Az oroszok ceruzát használnak. Én meg arduinot.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.