- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
Én az SR501-ekből szereztem be még régebben, de még a ládikában várnak jobb sorsukra. Azért azt, mert úgy láttam, hogy azt használják leginkább. Mivel TTL a kimenete (low/high) ezért elvileg simán kell (ene) működni Arduinoval. Jumperrel, potival lehet állítani. Ez csak sejtés, nem tapasztalat.
Más:
Az okosotthonhoz valóban jól kiegészíthetik egymást az Arduino és a málna. A baj az, hogy hiába adja meg a gyártó az árat, ez a gyakorlatban nem annyi. Az angol cégek közül én régebben egyet találtam, ami szállított Magyarországra, de annak eleve drágább volt az ára, plusz még rájött a posta. Így már messze nem annyiba került, mint amennyiért hirdették. Ráadásul még várni is kellett rá jó sokat, mert nem volt raktáron (Zero). Nálunk meg minden drágább.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged