- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: 2025 dude
- kraftxld: Untappd lista
- chopin42: A (netes) társkeresés labirintusában #3:avagy... :(
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
Én az SR501-ekből szereztem be még régebben, de még a ládikában várnak jobb sorsukra. Azért azt, mert úgy láttam, hogy azt használják leginkább. Mivel TTL a kimenete (low/high) ezért elvileg simán kell (ene) működni Arduinoval. Jumperrel, potival lehet állítani. Ez csak sejtés, nem tapasztalat.
Más:
Az okosotthonhoz valóban jól kiegészíthetik egymást az Arduino és a málna. A baj az, hogy hiába adja meg a gyártó az árat, ez a gyakorlatban nem annyi. Az angol cégek közül én régebben egyet találtam, ami szállított Magyarországra, de annak eleve drágább volt az ára, plusz még rájött a posta. Így már messze nem annyiba került, mint amennyiért hirdették. Ráadásul még várni is kellett rá jó sokat, mert nem volt raktáron (Zero). Nálunk meg minden drágább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-book olvasók
- Nyaralás topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Linux kezdőknek
- Family Link
- Melyik tápegységet vegyem?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- További aktív témák...
- Legolcsóbban Bivaly érintőképernyős Dell 7430 (12.gen Core I7 16Gb 512Gb) laptopom eladó!!!
- Samsung Galaxy Watch Ultra + Trail Band
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest