Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
szuszinho
üzenetére
Hú, akkor nem tudom :-(
Én amikor pár éve ráálltam az ESP-re, akkor már volt a 12E, ill. a NodeMCU klónjai, én azokkal kezdtem. Azokban van elég memória, hogy feltöltsük rá az Arduino rendszert. Megtanulhatod az ESP-n az AT parancsok használatát, de előbb-utóbb úgyis átállsz valami nagyobbra, és akkor már semmi hasznát nem veszed az AT parancsok ismeretének.
Én ezt
vagy ezt
Ezt még nem használtam, de nekem tetszik
Ezen meg van plusz GND, VCC, és I/O port csatlakozás, amiből mindig kevés van.Vagy ha egy kicsit több pénzt szánsz rá, akkor ez már alapvető minőségi ugrás
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gyúrósok ide!
- Formula-1
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Házimozi belépő szinten
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold