- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2025
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
"végtelenített"
Nekem a szervo motor végtelenítésével vannak elvi gondjaim:
Ezt ugyebár úgy csinálják, hogy a potit fix ellenállással helyettesítik, így mindig azt hiszi, hogy középen áll, és lehet körbe forgatni.
Igen ám, de így szerintem jócskán meg lehet tartósan terhelni a motrot. Elbírja?
Kondi:
A szervo PWM működéséből adódóan az idő mondjuk 10 százalékában vesz fel áramot, tehát addig kell neki elegendő kakaó. Ez mindenképpen egy nagy rántás a tápnak. Én tennék be kondit, jó nagyot.
Feszültség:
Zűrt nem a feszültség, hanem az áramerősség okoz. Szerintem. Tehát ha nem tekered nagyon, akkor nem kéne nagyon melegednie nagyobb fesz esetén se. Gondolom én, de erre nem vennék mérget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Hardcore café
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Robogó, kismotor
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest