Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-03-11 00:46:52

LOGOUT.hu

Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5255) lac1


lac1
csendes tag

Sziasztok,

kis segítséget szeretnék kérni.
Az Ebay-on vettem egy ujjlenyomat olvasót Arduino-hoz. A visszaigazoltam a cuccos érkezését, de utána vettem észre, hogy nem pont azt kaptam, amit rendeltem. Amúgy ezzel most nem foglalkozom, mert a hiba ott van, hogy ez egy "v3" sorozat, teljesen más a készülékre ragasztott elektronika, ez sem baj, de a csatlakozók viszont teljesen mások. Mindenhol színekkel jelölik a kábeleket az azonosítás miatt, illetve a panelra rászitázták, hogy melyik-melyik, de itt van egy 6 egyforma piros kábeles gyorscsatlakozó.
Igazi kínaihoz méltóan az Ebay-on látható képek egyike négyvezetékes rendszer (Vcc, GND, Rx, Tx), de látható a képek között egy 7 csatlakozós kép is, amire igaz, odaírta, hogy melyik-melyik mi de nagyon nehezen látható, hogy a csatlakozót hogyan nézzem-azonosítsam, de a kapott érzékelő meg 6 pólusú.
Persze a panel is más, mondjuk ott látható a szükséges 4 csatlakozás amire utolsó megoldásként ráforrasztható az ami kell, de egyrészt nem akarnám szétbarmolni, másrészt meg ha lenne leírás-segítség, hogy a 6 piros kábelt hogyan használjam, az lenne a legjobb.

Köszönöm a segítséget előre is.

A számítástechnika nem egy egzakt tudomány...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.