- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
Pedig azt várom, hogy leírjátok a tapasztalatokat, mert ha lesz időm, én is ki akarom próbálni. A mag szenzor nekem is alig változik, úgy tűnik, ez normális.
Értelmezés:
A panelon fel vannak rajzolva a tengelyek. Ha pl élére állítod, akkor a nehézségi erő egyik tengely irányában 0 másik tengely irányában maximális. Próbálgasd, és rájössz, mi micsoda. A számértékek önmagukban semmit nem érnek, valóban kalibráció kellene. A szögsebesség meg minden tengely irányába 0 (kicsi), ha áll, amíg forgatod, addig meg valamennyi. Itt se ér semmit az érték maga kalibráció nélkül. Az iránytűvel nem boldogultam. Való igaz, hogy mozgás esetén csak a gyorsulás és a szögsebesség együttese adhat jó eredményt, valahogy kiszámolva belőlük a jó értéket. Ha megtalálod a leírását, milyen képletekkel számolni, oszd meg lsz. Belegondoltam, de nem tűnik olyan egyszerűnek a képleteket levezetni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Háztartási gépek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest