- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter84
senior tag
2 újabb "érdekesség" STM32 ügyben...
Az STM32F103C és az Arduino IDE kapcsolatáról: nyákegyszerűsítés okán a default PB6-7-en lévő default I2C1 helyett a PB8-9-re kötöttem egy LM75-öst - gondoltam ott az I2C1_REMAP regiszter, majd átbököm inicializálás előtt. Ha megteszem, jéggé fagy a Wire.begin()-nél a proci...
Újabb drótgány a nyákon, köthettem keresztbe a funkciókat, még jó hogy nem drágán gyártatott nyák csak itthoni lézernyomtatós-vasalós fajta...
A másik talán még durvább a kínai mini STM32 board kapcsán: feltűnt, hogy fél nap ketyegés után 5 perccel le van maradva az óra. Aztán amikor radiátorra tettem az LM75 tesztelésekor, az RTC alapján másodperces ütemet villogó led periódusa felment vagy 1.5-2mp-re...
Nem tudom, hogy csak ez a példány ennyire peches e, vagy az összes ilyen boardra szemét kvarcot (vagy annak látszó izét) tettek e a kínaiak, de ennek brutális a hőfüggősége... Lecseréltem egy fémkapszulás 32.768KHz-es kvarcra, és azóta pontosnak tűnik...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged