- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyapo11
őstag
válasz
Janos250 #3369 üzenetére
Köszi, akkor most már ezt is láttam.
Nem mondom, hogy mindent értek benne, de nyilvánvalóan nem assembly, tehát ez még csak egy utasítássorozat a fordítónak.
De a lényege a dolognak az, hogy ha megy a byte-ok kifütyülése (vegy beolvasása), és jön egy megszakítás, mert ki akarom szolgálni a távirányítót pl., akkor ezt hogy kezeli le a program, és hogy kezeli le az én programom, amiben meghívtam a soros portkezelő függvényt. És hogyan tudom kitalálni, hogy ha elveszett valami, akkor az miért történt?
Olyan ez, mint az állatorvos, aki nem tud átlépni a kerítésen, és bent van a beteg ló.
Az, hogy a c, c++ forrás elveszi előlünk a gépi kódot egyszer előny a könnyű használhatóságban, máskor hátrány a hibakeresésben.
Ezért van az, hogy ha hibába ütközik valaki, és föltesz egy kérdést, akkor a próbáld másik libbel, tölts le másik sku-t, próbáld másik IDE-vel tanácsok jönnek. Észre kell venni, hogy ez nem informatikai szakmunka hanem legozás, próbálgatás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Milyen routert?
- RAM topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Panasonic LCD és LED TV-k
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest