- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sokimm
senior tag
válasz
ghostie #3295 üzenetére
Elektronikai alapismeretek nélkül feleslegesnek látom az ilyen készletet (magamból indultam ki), mivel az arduino átlagosan csak egy legónak tekinthető, mindaddig, míg nem neked kell az elektronikai részéhez hozzányúlni (kivéve egy egy alkatrész cseréje, egy potméter bekötése, egy gomb-led bekötése). De az itt felsorolt lista nem igényel ilyen elektromos kezdőcsomagot. Az ardunio az felnőtt legó (szerintem), összerakod, írsz (vagy ollózol a netről) hozzá egy kódot, majd nézed és örülsz a végeredménynek. Ha ez elég stabilan megy (és mélyebb szinteket is megérintesz, akkor mélyülhetsz akár elektormos irányban, akár kódolás irányában (nem netről lopott include-okkal játszol), de ez még az elején nem igényel semmi mást, csak az alappanelt, meg a cél hardvereket, amilyen irányba készíted a projekted. (szerintem!)
Természetesen ez egy magánvélemény, lehet tévedek (bátran javítsatok ki), de pár poti, led, előtét-ellenállás, lehúzó ellenállás (amit majd ha utánanézel, rájössz, hogy milyet vegyél) és kész is a "kezdő elektronikai kiegészíő pack".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest