- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghostie
tag
Sziasztok,
Nem közvetlenül Arduinos a kérdésem, de azért kapcsolódik hozzá
Nemrég találkoztam ezzel az eszközzel és maga a koncepció nagyon megtetszett, viszont elektronikai alapismeretekkel nem igazán rendelkezem. Rendeltem egy Arduino kezdőcsomagot amiben elég sok minden van amivel lehet kísérletezni, erről jött az ötlet, hogy létezik-e valamilyen elektronikai kezdőcsomag, amivel Arduinotól függetlenül lehetne próbálkozni a próba panelen. pl. tranzisztor, dióda, kondenzátor, mosfet meg más alapalkatrészek különböző típusokban egybecsomagolva.
Ha rákeresek egy-egy konkrét típusra, akkor találok belőle ebayen, aliexpresszen 50-100-as csomagokat fillérekért, de nekem inkább egy tanulásra összeállított alkatrészcsomagra lenne szükségem.
Létezik ilyen, találkozott már valaki ilyesmivel?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest