- Argos: Szeretem az ecetfát
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Watchdog témakörben van itt egy cikk, ami vhogy elmenti egy ISR_NAKED interrupt-tal, hogy hol lett megszakítva a program. Ez debug-ra volna jó, hogy aztán lehessen látni visszafejtés után pontosan milyen parancsnál fagyott le a futtatás.
Function called when the watchdog interrupt fires. The function is naked so that
we don't get program stated pushed onto the stack. Consequently the top two
values on the stack will be the program counter when the interrupt fired. We're
going to save that in the eeprom then let the second watchdog event reset the
micro.Nem fordul le a példa program, szóval szeretném újraalkotni alacsony szinten a kulcs részeit, viszont még elég hiányosak az ismereteim, meg a library-t se igazán értem még, hogy sketch-be át tudjam írni.
Nem tudom mi az a "stack" és hogy lehet kezelni. Illetve ez milyen területe az Arduino-nak? Még azt se igazán tudom mit kéne keresni a neten némi tájékozódás gyanánt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Motoros topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Gyúrósok ide!
- Építő/felújító topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Gamer pc 1080p
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Nintendo Switch oled sok extrával, játékkal
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest