Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Watchdog témakörben van itt egy cikk, ami vhogy elmenti egy ISR_NAKED interrupt-tal, hogy hol lett megszakítva a program. Ez debug-ra volna jó, hogy aztán lehessen látni visszafejtés után pontosan milyen parancsnál fagyott le a futtatás.
Function called when the watchdog interrupt fires. The function is naked so that
we don't get program stated pushed onto the stack. Consequently the top two
values on the stack will be the program counter when the interrupt fired. We're
going to save that in the eeprom then let the second watchdog event reset the
micro.Nem fordul le a példa program, szóval szeretném újraalkotni alacsony szinten a kulcs részeit, viszont még elég hiányosak az ismereteim, meg a library-t se igazán értem még, hogy sketch-be át tudjam írni.
Nem tudom mi az a "stack" és hogy lehet kezelni. Illetve ez milyen területe az Arduino-nak? Még azt se igazán tudom mit kéne keresni a neten némi tájékozódás gyanánt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold