- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
Sziasztok!
Kéne nekem egy erősítőhöz egyedi beviteli és visszajelző szerv. Erre mennyire alkalmas az Arduino és mennyire lenne bonyolult ezt kivitelezni?
Konkrétan arról van szó, hogy a hagyományos potméteres-kapcsolós megoldásokat szeretném lecserélni. Tudjátok, hangerő, mély/magas hangszín, balance, forrásválasztás, kimenetválasztás. Semmi extra. Ezt szeretném minimum forgóenkóderes megoldással, de inkább érintés-vezérelve megoldani. És itt most nem érintőkijelzőre vagy fóliára gondolok, hanem mint mondjuk ami az egyik nagyon régi TV-n is volt, hogy csak hozzá kellett érni egy fémlaphoz és akkor a közepén levő piros led jelezte, hogy átugrott oda a csatorna. A lényeg, hogy minél könnyebben el tudjam rejteni a beviteli szerveket és a lehető legkisebb erőt igényelje a vezérlés maga. Visszajelzésnek meg mondjuk egy-egy sor LED-et gondoltam. Ha ezt meg tudnám fejelni egy távirányítóval, az maga lenne a tökély.
Mindezt a lehető legkisebb helyen. Nem tudom ez mennyire egyszerű/bonyolult így, régóta szemezgettem ezzel a platformmal meg a programozásával de soha nem jutottam oda, hogy akkor neki is vágjak, szóval 0 elméleti/gyakorlati tapasztalatom van e téren. Forrasztani tudok, LEGO-zni tudok.
Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- BestBuy ruhás topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest