Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VHS digitalizálás
- ldave: New Game Blitz - 2025
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
válasz
JulianSinulf
üzenetére
"Valamikor korábban, talán tavaly, vettem egy Schumann generátort. 7,83 Hz-nek kellene lennie. A hónapban beszereztem egy oszcilloszkópot és az első dolog, amit megmértem vele, ez a generátor volt. 9,09 Hz. Időnként 9,12 Hz egy pillanatra. A potival próbáltam utánaállítani, de 8,5 Hz alá nem tudtam vinni. Ennyit arról, hogy bemérték. Merthogy az eladó a leírásban ezt állította."
tök mindegy, úgysem csinál semmit, fogyasztja az áramot. bár lehet hogy a 100.000Ft-os arannyal bevont auraterápiás kivitele jobb, mint a 6ezres, de gyanítom egyik sem, mivel akkora antennával ami a panelen van, 7.83Hz-en nem fog jelentősen sugározni, főleg nem úgy, hogy van amiben CR2032 elem van fél évig üzemelve (ezt BT5.0 LE tudja mondjuk egy AirTagben), de az usb-s akkus se hihető.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold