- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alu
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy Arduino Uno R3 panelt és lenne vele egy nagy problémám. Letöltöttem hozzá a gyári Arduino szoftvert (1.6.7.) és első pár alkalommal gyönyörűen felismerte és programozta a panelt, de pár alkalom után már a gép se látta az usb bemeneten, mint eszközt. Próbáltam a saját gépemen és még további kettőn a gyári szoftverrel. Próbálkoztam az 1.6.5. -el, majd az 1.6.0 -val, próbáltam leszedni külön usb drivereket, persze egyik se működött. Addig addig dugdostam, míg egyszer csak látta a panelt, felprogramoztam, kihúztam, bedugtam, de megint nem látta. Nekem gyanús, hogy az eszközkezelőben se látja a gép, mint ha rá se lenne dugva, viszont a panelen világítanak a ledek és a rajta lévő programot szépen lefuttatja. Nem tudom ez mennyire lehet lényeges, Magyarországról, egy elektronikai eszközökkel foglalkozó boltból rendeltem a panelt, igaz a webáruházban 2 féle uno -t találtam, de eltérés csak árban volt. Leírások, linkek és képek is azonosak voltak. Természetesen én az olcsóbbikat rendeltem, lehet, hogy ez valami kínai utángyártott darab?
Nektek volt már ilyen problémátok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Autós topik
- YouTube
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Google Chrome
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Megkímélt állapotban Samsung Galaxy A51 4/128GB
- Full HD Gaming PC -Z390, i7 -8700K, Vega 56 8GB, 16 GB RAM, 512GB SSD
- Samsung Galaxy A13 4G 4/64 karcmentes kijelzővel
- Apple iPhone 13 - 128 GB Midnight Black - Független BESZÁMÍTÁS IS
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest