- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: MS Office365 Linuxon
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hieronymus: Három júniusi képem
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alu
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy Arduino Uno R3 panelt és lenne vele egy nagy problémám. Letöltöttem hozzá a gyári Arduino szoftvert (1.6.7.) és első pár alkalommal gyönyörűen felismerte és programozta a panelt, de pár alkalom után már a gép se látta az usb bemeneten, mint eszközt. Próbáltam a saját gépemen és még további kettőn a gyári szoftverrel. Próbálkoztam az 1.6.5. -el, majd az 1.6.0 -val, próbáltam leszedni külön usb drivereket, persze egyik se működött. Addig addig dugdostam, míg egyszer csak látta a panelt, felprogramoztam, kihúztam, bedugtam, de megint nem látta. Nekem gyanús, hogy az eszközkezelőben se látja a gép, mint ha rá se lenne dugva, viszont a panelen világítanak a ledek és a rajta lévő programot szépen lefuttatja. Nem tudom ez mennyire lehet lényeges, Magyarországról, egy elektronikai eszközökkel foglalkozó boltból rendeltem a panelt, igaz a webáruházban 2 féle uno -t találtam, de eltérés csak árban volt. Leírások, linkek és képek is azonosak voltak. Természetesen én az olcsóbbikat rendeltem, lehet, hogy ez valami kínai utángyártott darab?
Nektek volt már ilyen problémátok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon EOS DSLR topic
- DOOM - The Dark Ages
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motoros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Viccrovat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest