Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lanszelot
üzenetére
Hogy jött meg neked az AliExpress-ről két nap alatt?

Digispark telepítése
De ma délután több órányi kínlódás után arra jutottam, hogy érdemesebb lehet az attinycore-t telepíteni: [link]Amennyiben van bootloader a Digispark-on, akkor sem biztos, hogy elsőre fogod tudni csatlakoztatni a gépre usb-n keresztül. Én úgy jártam vele, hogy a laptopra csak úgy tudtam rádugni, ha kihúztam az egeret.
Kellett egy usb hub, akkor működött rendesen. (Ez azért van, mert nincs rajta hardveres usb támogatás, szoftveresen emulálja az usb kommunikációt).
Amennyiben van rajta bootloader, ugyanis én úgy kaptam Kínából az enyémet, hogy nem volt rajta, ISP-n keresztül kellett rá tenni, csak utána lehetett usb-n keresztül programozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kellett egy usb hub, akkor működött rendesen. (Ez azért van, mert nincs rajta hardveres usb támogatás, szoftveresen emulálja az usb kommunikációt).
ekkold