- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
Oda is leszedtem. De amíg nem másoltam az ino file mellé a ".h" file-t, addig hibát dobott.
Most már csak a Adafruit_Sensor.h dob hibát, de azt nem találom.
"fatal error: Adafruit_Sensor.h: No such file or directory
#include <Adafruit_Sensor.h>
^~~~~~~~~~~~~~~~~~~
compilation terminated.
exit status 1
Compilation error: Adafruit_Sensor.h: No such file or directory"Fogalmam sincs, hogy mi az vagy hogy keressem.
Emiatt megy el a kedve a kezdőnek, ha már az elején csak falakba rohan.
Egy egyszerű led villogtatás se megy, nem tudom hogy képzeltem, hogy majd én hőmérséklet mérőt pakolok össze...
Új hozzászólás Aktív témák
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest