- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
Sziasztok szakik!
Régebben olvastam ezt az írást és szeretném kipróbálni! Az egyetlen bajom az, hogy az egyik szenzor nem stimmel az eredeti összeállítással! Minden másom megvan hozzá...
BMP085 helyett BMP180 van Nekem! Mennyire "rugalmas" a kód, ha éppen nem azt a szenzort építem be, ami eredetileg ott szerepel? Az adatlapjuk szerint ekvivalensek. Működhet?
A másik kérdésem: " a logoláshoz egy SD modul, kártyával. " Az óramodulban elvileg van eeprom, oda nem lehet LOG-olni óránként az adatokat? A következő rendelésemhez tudnátok ajánlani egy egyszerű SD-modult, ami ide megfelelő? (Van valami kapacitáskorlát a használni kívánt SD-kártyához? Max. méret?)
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest