Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
Sőt, ezt is megépitettem, konkrétan ezt.
Ez is remekül működik, eredetileg egy varrógép fordulatszámszabályzására épitettem, de oda még nem vetettem be, de világitást remekül vezérelte. (azóta rákaptam a led szalagokra, amik sokkal elosztottabb fényforrás, sokkal jobban szabályozható, stb)
Egy triakot sikerült kinyirnom egy multifunkciós handy (dremel szerü) géppel, amiben amúgy is volt elektronikus fordulatszám szabályzás. Ezt csak próbaként dugtam rá az aljzatra (egy jumperrel lehetett adni neki, hogy induktiv terhelést is kap), majd bekapcsoltam. Pár mp működés után a triak kilehelte a lelkét.
Lehet semmi köze nem volt ehhez, de mivel nem volt csak egy pót alkatrész, nem próbálkoztam vele többet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- CASIO órák kedvelők topicja!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Ulefone Armor 33 Pro
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- 2db x Green Cell UPS 2000VA 1200W teljesítményálló tartalék tápegység 2000VA 1200W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Lehet semmi köze nem volt ehhez, de mivel nem volt csak egy pót alkatrész, nem próbálkoztam vele többet.
ekkold