- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Rap, Hip-hop 90'
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
Sőt, ezt is megépitettem, konkrétan ezt.
Ez is remekül működik, eredetileg egy varrógép fordulatszámszabályzására épitettem, de oda még nem vetettem be, de világitást remekül vezérelte. (azóta rákaptam a led szalagokra, amik sokkal elosztottabb fényforrás, sokkal jobban szabályozható, stb)
Egy triakot sikerült kinyirnom egy multifunkciós handy (dremel szerü) géppel, amiben amúgy is volt elektronikus fordulatszám szabályzás. Ezt csak próbaként dugtam rá az aljzatra (egy jumperrel lehetett adni neki, hogy induktiv terhelést is kap), majd bekapcsoltam. Pár mp működés után a triak kilehelte a lelkét.
Lehet semmi köze nem volt ehhez, de mivel nem volt csak egy pót alkatrész, nem próbálkoztam vele többet.
Új hozzászólás Aktív témák
- QNAP TS-932X - 10 gigabites NAS - 5x4TB HDD + 4x400G SSD
- SPIRIT OF GAMER Race Wheel PRO 2 kormány minden tartozékával mekgímélt állapotban eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Apple Watch Series 7 41mm NIKE GPS
- Acer Nitro XV340CKP WQHD 144HZ IPS KALIBRÁLT
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest