- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Három júniusi képem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
Sőt, ezt is megépitettem, konkrétan ezt.
Ez is remekül működik, eredetileg egy varrógép fordulatszámszabályzására épitettem, de oda még nem vetettem be, de világitást remekül vezérelte. (azóta rákaptam a led szalagokra, amik sokkal elosztottabb fényforrás, sokkal jobban szabályozható, stb)
Egy triakot sikerült kinyirnom egy multifunkciós handy (dremel szerü) géppel, amiben amúgy is volt elektronikus fordulatszám szabályzás. Ezt csak próbaként dugtam rá az aljzatra (egy jumperrel lehetett adni neki, hogy induktiv terhelést is kap), majd bekapcsoltam. Pár mp működés után a triak kilehelte a lelkét.
Lehet semmi köze nem volt ehhez, de mivel nem volt csak egy pót alkatrész, nem próbálkoztam vele többet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Crypto Trade
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bittorrent topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch 2
- Hobby rádiós topik
- EAFC 25
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest