Hirdetés
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- HUNNIA1920: Kínaiwebáruház, amit jobb elkerülni
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
válasz
ekkold
üzenetére
Szia!
Ügyes megoldás!
Köszönöm a fáradozásaidat! A bajom azzal van, hogy nem csak különféle színeket villantok fel egyforma ideig, hanem elindulok pirossal, majd átúsztatom az elérhető összes szín érintésével, kb 15 másodperc alatt, majd villogtatok további színeket, majd ismét úsztatom a színeket, de félperces idő alatt megy el az elejétől a végéig. Ezért is használtam a color - delay párost és fix értékeket folyamatosan. A rendelkezésre álló tárhely majd' 1/5 részét el is foglaltam ezzel az igen buta és kezdetleges kóddal.
A végeredmény viszont -szerintem- egész jól néz ki. Ettől függetlenül bontok egy NANO-t és arra feltöltve megnézem, hogy a szépen megírt kódodat, hogyan tudom teljesenelrontania saját ötleteim szerint kiegészíteni!?
Ezért is hagynám ki az A és B átkapcsolásának lehetőségét...nincs rá szükség, mert elég hosszú, változatos effektusok kerültek a kódba. Mindössze a futási idő lekapcsolása lenne leginkább érdekes.
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OTP Bank topic
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- Yettel topik
- Elektromos autók - motorok
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- Gitáros topic
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Nálam már kapható a jelenlegi leggyorsabb brutál notebook: Samsung Galaxy Book 5 Edge 5G!
- Sony WF-G700 White- INZONE Buds vezeték nélküli zajszűrős(ANC) fülhallgató - Fekete, 2 év gari
- High-End AMD Ryzen 9 9950X3D, ASRock X870E Taichi + Dell AlienWare AW2725DF + ajándékok
- 24,5"-os FullHD Dell Alienware gamer monitor újszerű állapotban AW2518HF
- GAMER LAPTOP - ASUS Rog Zephyrus M16 / Intel i7 12700 / RTX 3060 6gb / 24gb DDR5 / 2TB ssd
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Parkside 10000 mAh powerbank 3 év garanciával.
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Köszönöm a fáradozásaidat! A bajom azzal van, hogy nem csak különféle színeket villantok fel egyforma ideig, hanem elindulok pirossal, majd átúsztatom az elérhető összes szín érintésével, kb 15 másodperc alatt, majd villogtatok további színeket, majd ismét úsztatom a színeket, de félperces idő alatt megy el az elejétől a végéig. Ezért is használtam a color - delay párost és fix értékeket folyamatosan. A rendelkezésre álló tárhely majd' 1/5 részét el is foglaltam ezzel az igen buta és kezdetleges kóddal.
A végeredmény viszont -szerintem- egész jól néz ki. Ettől függetlenül bontok egy NANO-t és arra feltöltve megnézem, hogy a szépen megírt kódodat, hogyan tudom