- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LógaGéza
veterán
Üdv!
Szeretnék összerakni egy CD-váltó emulátort autóba. Szerencsémre találtam a megfelelő típushoz a kész kódot, de nem tudom egyszerűen lefordítani... Ez lenne a kód: [link]
Kezdődött azzal, hogy a beépített HardwareSerial nem jó hozzá, ugyanis az csak 8 bites kommunikációt támogat, ide pedig 9 bites kell. Több ilyen is van, de persze azt nem írja le a kód készítője, hogy melyiket használta. Itt találtam egyet, ami nagyjából stimmelhet: [link]
Kicseréltem a fájlokat, de fordításkor mindig 'tx' was not declared in this scope hibát kapok a 60. sorban. Tippre a TX pint hiányolja, de ha definiálok neki egyet, akkor ugyanarra a sorraexpression cannot be used as a function
hiba jön - ez viszont már meghaladja az amúgy is csekély programozási tudásom
Esetleg ha valakinek van egy kis ideje, rá tudna nézni mi lehet a baj vele? Elvileg ez a kód működött a publikálójának, ezért nem értem mi lehet a baj vele... Próbáltam régebbi (1.6.13-as) IDE-vel is, semmi változás nem volt.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Vezetékes FEJhallgatók
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Suzuki topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest