- Argos: Szeretem az ecetfát
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
UrbánK
újonc
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Adott egy Wemos D1-es hardware rajta egy esp8266-os wifi modullal. Sikerült feltenni rá szépen a softwaret. Meg os találja a netet. Blynk alkalmazással szeretném használni. Ott ki is választom a Wemos D1-es lehetőséget. Van egy garázskapu, kapu+kiskapu, illetve egy lámpa. Megtörténik a beállítás. Szépen is működik egészen egy áramkimaradásig, mert akkor újraindul a rendszer és a reléken szépen felvillannak a ledek és minden kinyílik.Hozzá tenném, hogy nem én csináltam a rendszert. De a tulaj elmondása szerint évekig nem volt baj vele, illetve áramszünet esetén csak a lámpakapcsolt fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest