Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
A guta megüt!
Tud valaki segíteni, mert én nem látom a hibát.Includolva van egy .h fájl, ott van a .cpp is.
A .cpp elején természetesen includolva van a .h, ahogy az a nagy könyvben meg van írva.
A .h elején ott van az
#ifndef
#define
és a végén az
#endif
, de valahogy ezeket nem látja, mert a .cpp-ben újra includolni akarja a .h-t, és emiatt újradefiniálást ír hibának.
Nem vagyok részeg, de nem látom a hibát.
A programok:fileKezeles2021maj02LibHibakeresesProba01.ino#include "Device2VirtualFileSystem.h" ;void setup() {} ;void loop() {} ;/*Ezt írja hibának:C:\Users\user\AppData\Local\Temp\arduino_build_664522\sketch\fileKezeles2021maj02LibHibakeresesProba01.ino.cpp.o:(.bss.acharCounter+0x0): multiple definition of `acharCounter'C:\Users\user\AppData\Local\Temp\arduino_build_664522\sketch\Device2VirtualFileSystem.cpp.o:(.bss.acharCounter+0x0):first defined herecollect2.exe: error: ld returned 1 exit statusexit status 1Hiba a(z) ESP32 Dev Module alaplapra fordításra.*/Ezek a fájlok:A Device2VirtualFileSystem.h fájl tartalma:#ifndef Device2VFS_h#define Device2VFS_h#include <Arduino.h>uint8_t acharCounter ;#endifA Device2VirtualFileSystem.cpp fájl tartalma összesen ennyi:#include "Device2VirtualFileSystem.h"Látja valaki, mi a hiba?
Kösz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Melyik tápegységet vegyem?
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Nintendo Switch 2
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Microsoft Surface Hub 2s - Interaktiv 4K monitor/ All in one PC - I5 8. generációs - Piaci ár alatt
- Benq - LU951- 5000 Ansi Lézer projektor - Piaci ár alatt
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Autós kamera eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
ekkold