Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Rap, Hip-hop 90'
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
Még nem. Tetszetős. Viszont van hasonló kategóriájú elég sok. Az STM32 szériából sok van, ami ténylegesen kapható is, a Pi meg jelenleg beszerezhetetlen. Mellesleg a magyar disztributort valamiért törölték is a listájukról. Én egyszer zerot vettem, de az is kész tornamutatvány volt, és annyi plusz költség rakódott rá, hogy úgy már elég borsos volt az ára. Én az ESP32 nagy kedvelője vagyok, és az beszerezhető nagyjából ugyanezen az áron. Igaz, hogy a Pi az ARM, akár csak az STM32.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- PlayStation 5
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Eredeti játékok OFF topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Seagate BarraCuda 3.5 8TB 5400rpm 256MB SATA3 (ST8000DM004) Recertified, új, több db
- Eladó billentyűzet csomag!
- WD Red Pro 6TB (WD6003FFBX, 7200rpm, 256MB, CMR) 353 nap futásidő - garancia: 2028.02.29ig
- MacBook Pro Retina 13" M2 Chip 16GB RAM / 512 SSD / Magyar / 60 nap garancia
- GAMER SZÁMÍTÓGÉPEK GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL, AKCIÓS ÁRON!!! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest