Hirdetés
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
Még nem. Tetszetős. Viszont van hasonló kategóriájú elég sok. Az STM32 szériából sok van, ami ténylegesen kapható is, a Pi meg jelenleg beszerezhetetlen. Mellesleg a magyar disztributort valamiért törölték is a listájukról. Én egyszer zerot vettem, de az is kész tornamutatvány volt, és annyi plusz költség rakódott rá, hogy úgy már elég borsos volt az ára. Én az ESP32 nagy kedvelője vagyok, és az beszerezhető nagyjából ugyanezen az áron. Igaz, hogy a Pi az ARM, akár csak az STM32.
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Forrmell.enn
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- Kuponkunyeráló
- Arc Raiders
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Asus Zenbook 14 Laptop UX3402Z i7
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold