- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
Srácok, van valaki, ki WEB lapokat szokott küldeni mikrokontrollerrel?
Én is csináltam már néhányat, de mivel elég kicsik voltak, csak egy két adatot kellett ritkán elküldeni, nem volt gond.
Most viszont ESP32-re szeretnék rápasszírozni egy elég nagy programot, amire be lehet jelentkezni, és adatokat átírni.
Megdöbbenve láttam, hogy a memória szivárog (heap leak). Egyre fogy a szabad hely a heapben. Aztán szomorúan tapasztaltam, hogy a net szerint ennek nincs jelenleg igazán jó megoldása.Viszont van egy másik gondom, amit nem tudok megoldani, és hátha ismeri valaki a trükkjét:
Ha a Firefox bejelentkezik a szerverre, kap egy WEB lapot, amin gombok, miegymás van. A megfelelő kitöltés után elküldi a szerverre, és az végrehajtja a beállításokat, és visszaküldi a lapot "üresen".
Aztán újra el lehet küldeni. A gondom az, hogy a FF. mindig új port számmal küldi, azaz új kapcsolat lesz, és ott sorakoznak a különböző portokkal megnyitott kapcsolatok. Aztán egyszer csak vagy a router, vagy az ESP32 megsokallja, és nem nyit újabbat.
Hogy kell megírni egy WEB lapot, hogy ha elküldöm, ne új kapcsolattal jöjjön vissza a válasz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Trollok komolyan
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hobby elektronika
- Magisk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged