Új hozzászólás Aktív témák

• Janos250

őstag

Srácok, van valaki, ki WEB lapokat szokott küldeni mikrokontrollerrel?
    Én is csináltam már néhányat, de mivel elég kicsik voltak, csak egy két adatot kellett ritkán elküldeni, nem volt gond.
    Most viszont ESP32-re szeretnék rápasszírozni egy elég nagy programot, amire be lehet jelentkezni, és adatokat átírni.
    Megdöbbenve láttam, hogy a memória szivárog (heap leak). Egyre fogy a szabad hely a heapben. Aztán szomorúan tapasztaltam, hogy a net szerint ennek nincs jelenleg igazán jó megoldása.

Viszont van egy másik gondom, amit nem tudok megoldani, és hátha ismeri valaki a trükkjét:
    Ha a Firefox bejelentkezik a szerverre, kap egy WEB lapot, amin gombok, miegymás van. A megfelelő kitöltés után elküldi a szerverre, és az végrehajtja a beállításokat, és visszaküldi a lapot "üresen".
    Aztán újra el lehet küldeni. A gondom az, hogy a FF. mindig új port számmal küldi, azaz új kapcsolat lesz, és ott sorakoznak a különböző portokkal megnyitott kapcsolatok. Aztán egyszer csak vagy a router, vagy az ESP32 megsokallja, és nem nyit újabbat.
    Hogy kell megírni egy WEB lapot, hogy ha elküldöm, ne új kapcsolattal jöjjön vissza a válasz?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés