- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- koxx: Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
Srácok, van valaki, ki WEB lapokat szokott küldeni mikrokontrollerrel?
Én is csináltam már néhányat, de mivel elég kicsik voltak, csak egy két adatot kellett ritkán elküldeni, nem volt gond.
Most viszont ESP32-re szeretnék rápasszírozni egy elég nagy programot, amire be lehet jelentkezni, és adatokat átírni.
Megdöbbenve láttam, hogy a memória szivárog (heap leak). Egyre fogy a szabad hely a heapben. Aztán szomorúan tapasztaltam, hogy a net szerint ennek nincs jelenleg igazán jó megoldása.Viszont van egy másik gondom, amit nem tudok megoldani, és hátha ismeri valaki a trükkjét:
Ha a Firefox bejelentkezik a szerverre, kap egy WEB lapot, amin gombok, miegymás van. A megfelelő kitöltés után elküldi a szerverre, és az végrehajtja a beállításokat, és visszaküldi a lapot "üresen".
Aztán újra el lehet küldeni. A gondom az, hogy a FF. mindig új port számmal küldi, azaz új kapcsolat lesz, és ott sorakoznak a különböző portokkal megnyitott kapcsolatok. Aztán egyszer csak vagy a router, vagy az ESP32 megsokallja, és nem nyit újabbat.
Hogy kell megírni egy WEB lapot, hogy ha elküldöm, ne új kapcsolattal jöjjön vissza a válasz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Autós kamerák
- Gaming notebook topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali fotós kérdések órája
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Azonnali mobilos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Call of Duty WW2 PS4 játék
- Eladó Konfig I5-10400F 32GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD RX6600 8GB!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest