Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
repvez
üzenetére
"Ezeket a reg címeket, honnan tudom, meg?"
https://playground.arduino.cc/Main/I2cScanner/
"ugyan az lesz mindegyiké vagy az összes chipnek van sajátja? "
Általában fajtánként különböznek, de van, hogy egy adott fajtából is van több című. Nekem volt olyan - hirtelenjében nem jut eszembe mi volt - aminél a gyári jel után volt A0, A1,.. amiknek különböztek a címei. Hogy ezeket át lehet-e írni, azt nem tudom, de azt sejtem, hogy nem.
"Ha nem tudom , hogy van e felhúzó ellenállás a panelokon, akkor enélkül nem is tudom tesztelni őket ?"
A mikrokontroller GPIO lábát programozod úgy, hogy kapcsoljon be felhúzó ellenállást.
"azt hogy érted, hogy mindegyik vonalra és nem modulhoz kell ilyen"
A vezeték végig megy , a vezetékre csak egy helyen kell, pl. a kontrollerben, nem kell minden eszközhöz külön.
"vagy beköthetem úgy is"
Igen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Spórolós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- Milyen processzort vegyek?
- VGA kibeszélő offtopik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD Lemezes konzol Elite kontrollerrel garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
- Apple iPhone 13 Pro ( picit Karcos Kijelző) / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / 86% Akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold