Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- A magyar Duke Nukem 3D
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter84
senior tag
Sziasztok! Nekem is éppen a Tasmota-hoz kötődő kérdésem lenne, de programozás oldalról megközelítve...
Arduino ide-vel lefordítottam, ráhúztam egy wemos D1 R2-re és fut is szépen egy sonoff-féleséget utánozva: relé a GPIO14-en, fizikai gomb a GPIO2-n. Ha a loop végére beteszem a saját szemetemet, azzal tudom detektálni hogy éppen a webes vagy fizikai gombbal melyik állapotba lett állítva a relé kimenet:
if ((digitalRead(14)==1) and (myRelayStatus==0)) {
Serial.println("rele bekapcs");
myRelayStatus=1;
}
if ((digitalRead(14)==0) and (myRelayStatus==1)) {
Serial.println("rele kikapcs");
myRelayStatus=0;
}
Viszont arra nem tudok rájönni, hogy hogyan lehetne ugyaninnen saját eseményekre reagálva kezdeményezni egy relé ki vagy bekapcsolást? Van erre valami meghívható eljárása? Nem igazán látom még át, túl sokat tud ez a Tasmota kód... Egy fizikai láb átbökést nyilván bármikor csinálhatnék, de arról a Tasmota nem értesül persze...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Milyen asztali médialejátszót?
- Gumi és felni topik
- One mobilszolgáltatások
- Gaming notebook topik
- BestBuy topik
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB fekete, független
- Samsung S22 Ultra 12/256GB / Fekete / Kártyafüggetlen / Karcmentes kijelző
- HP Compaq Elite 8200 SFF (i3, 5GB DDR3, 250GB HDD, Win 10 kulcs)
- ASUS TUF Gaming A17 FA707RM - Ryzen 7 6800H, 17.3FULL HD 144Hz, 1.5TB, 16GB, Geforce RTX 3060 6GB
- Corsair RM850e 2025 850W 80+ Gold / ATX 3.1 / PCIe 5.1 - ~ÚJ - Alza garancia 2032.09.05.
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Parkside 10000 mAh powerbank 3 év garanciával.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold