- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ecaddsell
aktív tag
Én anno a Banggoodon vettem amikor nagyon akciózták a többes csomagot (meg más kapcsán tapasztaltam, hogy ér valamit az ügyfélszolgálatuk, ha hibás cuccot kapsz, bár itt nem jellemző), mostanában nem vettem semmi ilyesmit.
Tutoriált kell nézegetni (keresni), külön van arra, hogy az Arduino után még hogyan kell feltenni az ESP32 specifikus dolgokat.
Viszont ha ezt feltetted rengeteg példaprogram is megy vele amit csak le kell fordítani és feltölteni (menüben megkeresed, tényleg mindent alád tolnak). Ezek közt vannak netes is pl. RTC clock-NTP client stb (ehhez jó ha van 1 OLED modulos ESP32, de sokat ne vegyél mert ezek viszik a IO pineket meg irreálisan drága és annyira nem jó az OLED). Ezekből érdemes kezdetben kiindulni.ESP32 hiányosságok/zavaró tényezők:
- Gyenge (zajos) az ADC, jó ha 7 bitet el lehet érni vele ha nem lehet több mintát használni
- Nagy az interrupt latency (kb. 500 utasítás/2us amíg a pin-től az első utasításig eljut)
- Nem lehet külső órajelről járatni (ez mondjuk inkább nekem lett volna érdekes)
- Nincs több pines verziója (ez megint haladó téma, az STM32 ebben jó), kevés IOCserébe viszont olcsón van WiFi/net, rengeteg memória és flash ill. gyors proci (FPU is).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Sorozatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Renault, Dacia topik
- EA Sports WRC '23
- Kerékpárosok, bringások ide!
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad Gaming 3/Intel i5-11320H/16GB/512SSD/RTX 3050 TI 4GB/Gari
- HP VICTUS Gamer laptop /i5-12450H/16GB/512 GB SSD/RTX 3050 4 GB/144Hz/
- Corsair RM750x
- Lian Li 011Dynamic Evo/RTX4070Super Eagle OC/Intel Core i5-14600K/DDR5 G.Skill Trident Rgb 6000MHz
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged