- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: MS Office365 Linuxon
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hieronymus: Három júniusi képem
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ecaddsell
aktív tag
Én anno a Banggoodon vettem amikor nagyon akciózták a többes csomagot (meg más kapcsán tapasztaltam, hogy ér valamit az ügyfélszolgálatuk, ha hibás cuccot kapsz, bár itt nem jellemző), mostanában nem vettem semmi ilyesmit.
Tutoriált kell nézegetni (keresni), külön van arra, hogy az Arduino után még hogyan kell feltenni az ESP32 specifikus dolgokat.
Viszont ha ezt feltetted rengeteg példaprogram is megy vele amit csak le kell fordítani és feltölteni (menüben megkeresed, tényleg mindent alád tolnak). Ezek közt vannak netes is pl. RTC clock-NTP client stb (ehhez jó ha van 1 OLED modulos ESP32, de sokat ne vegyél mert ezek viszik a IO pineket meg irreálisan drága és annyira nem jó az OLED). Ezekből érdemes kezdetben kiindulni.ESP32 hiányosságok/zavaró tényezők:
- Gyenge (zajos) az ADC, jó ha 7 bitet el lehet érni vele ha nem lehet több mintát használni
- Nagy az interrupt latency (kb. 500 utasítás/2us amíg a pin-től az első utasításig eljut)
- Nem lehet külső órajelről járatni (ez mondjuk inkább nekem lett volna érdekes)
- Nincs több pines verziója (ez megint haladó téma, az STM32 ebben jó), kevés IOCserébe viszont olcsón van WiFi/net, rengeteg memória és flash ill. gyors proci (FPU is).
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon EOS DSLR topic
- DOOM - The Dark Ages
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motoros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Viccrovat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest