Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ecaddsell
aktív tag
Én anno a Banggoodon vettem amikor nagyon akciózták a többes csomagot (meg más kapcsán tapasztaltam, hogy ér valamit az ügyfélszolgálatuk, ha hibás cuccot kapsz, bár itt nem jellemző), mostanában nem vettem semmi ilyesmit.
Tutoriált kell nézegetni (keresni), külön van arra, hogy az Arduino után még hogyan kell feltenni az ESP32 specifikus dolgokat.
Viszont ha ezt feltetted rengeteg példaprogram is megy vele amit csak le kell fordítani és feltölteni (menüben megkeresed, tényleg mindent alád tolnak). Ezek közt vannak netes is pl. RTC clock-NTP client stb (ehhez jó ha van 1 OLED modulos ESP32, de sokat ne vegyél mert ezek viszik a IO pineket meg irreálisan drága és annyira nem jó az OLED). Ezekből érdemes kezdetben kiindulni.ESP32 hiányosságok/zavaró tényezők:
- Gyenge (zajos) az ADC, jó ha 7 bitet el lehet érni vele ha nem lehet több mintát használni
- Nagy az interrupt latency (kb. 500 utasítás/2us amíg a pin-től az első utasításig eljut)
- Nem lehet külső órajelről járatni (ez mondjuk inkább nekem lett volna érdekes)
- Nincs több pines verziója (ez megint haladó téma, az STM32 ebben jó), kevés IOCserébe viszont olcsón van WiFi/net, rengeteg memória és flash ill. gyors proci (FPU is).
Új hozzászólás Aktív témák
- Kétszáznál is több játékhoz hozta el az FSR Redstone-t az új AMD Software
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Elemlámpa, zseblámpa
- TGA2025 - Lara Croft felbukkanása már szinte borítékolt
- Diablo IV
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- A részvénypiacot is kilőné az űrbe a SpaceX
- Thermalright tulajok topikja
- iPad topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T Magánszemélytől Garanciával
- ASUS ROG PG39WCDM Ívelt Gamer Oled Monitor!39"/2k ultrawide/240hz/0,03ms/Gsync-Freesync/Type-C/!
- Akciós! Makulátlan MacBook Pro 16" i9 16GB 1TB 5500M asztro szürke részletek a leírásban.
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite megkímélt állapotban eladó!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22 (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
ekkold