Új hozzászólás Aktív témák

• repvez

addikt

Üdv
    Nagyon kezdő vagyok még ezen a téren és szeretnék tanácsot kérni, hogy hogy érdemes elkezdeni az arduinoba való programozás dolgokat meg a fejlesztést?
    Tudnátok ajánlani olyan szoftvert amivel anélkül is meg tudnám csinálni a kapcsolásokat és teszteket, hogy megvenném az adott kiegészítőt hozzá virtuálisan leszimulálva?

Találtam már párat, de nem tudom melyik a legjobb amit a későbbiekben is minden gond nélkül lehet használni.

találtam egy SKIIId nevű programot, ami alapból grafikusan is mutatja, hogy milyen részegységeket akarok összeépíteni és a listából való kiválasztás után automatikusan beállítja a megfelelő kódot és a kapcsolásokat.
    Csak egy gondom van vele, hogy nem tudom, hogy lehet olyan eszközöket felvenni az eszköztárba amire szükségem lenne
    és hogy lehetne bővíteni a kod library amibe a header filok és egyéb kiegészítők lennének az eszközök jobb vezérléséhez.
    Van a másik a thinkercad, de abban még kevesebb az elérhető eszköz.

jelenleg csak egy Pro Micro ATmega32U4 5V panelem van , ehhez akarnék valamit összebarkácsolni, de nem akarok addig feleslegesen összevásárolni mindent amíg nem tiszta, hogy hogyan kell bármit is csinálni meg hogy azok e a megfelelő eszközök arra amit akarok csinálni.
    Így előszór egy virtuális környezetbe megcsinálnám, hogy amikor már közel véglegesre kialakult, hogy mi kellene és a kód is összeállt akkor venném meg a dolgokat hozzá.

Új hozzászólás Aktív témák