Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
Köszönöm a hasznos tippet.
A külső tápról ment a relé board is és az Arduino is (egy kis usb-s kapcsolóüzemű, olyan telótöltő féle univerzális konnektorba dugós táp, 5V/2.5A).------------------------------------------------------------------------
Kaptam ajándékba egy fura kütyüt is, egy ráépített Wifi modulos ESP-s eszköz. Van egy halvány megérzésem, hogy ők többet tudnak valamivel, mint a Leonardo-klónom, de főleg miben egyébként ? Csak WiFi képességben, vagy van még egyéb is ? Olvasgatom itt-ott, hogy sokan "ESP-znek". Ez egy nagyonpici eszköz, az alján az áll, hogy GeekCreit ESP-F DEVKIT V4 és www.doit.am (Do-It márka). A WiFi modulja 802.11 b/g/n-es. Felülről hajszálpontosan ez, alul viszont az enyém V4-es feliratos.Az Arduino IDE-vel először hozzá sem tudtam szagolni, error itt-ott, majd Google ismét segített és fel kellett az IDE-t Preferences alatt egy link beadásával okosítanom arra, hogy letöltse az ESP-s kontrollerekhez tartozó ööö nemistudommit, szoftvercsomagokat, lib-eket (?). Utána már ment minden, annyi iránymutatást kaptam, hogy Board-ok között Generic ESP8266-ot válasszak, programozónak pedig AVRISP mkII-t. Így már hajlandó volt a menüben frissen megjelent minta kódokból az ESP-s Blink belemenni és nem sokkal később már villogott is a LED-em rajta. És azóta is.
Körbenéztem a menüben még, mit tud ez a kis csoda, hát látok WiFi-s menüpontokban HTTP Server és hasonló nagyobb kaliberűnek tűnő dolgokat is, ... ahogy elnéztem, a WiFi-mre fel tudnám tenni a kütyüt, tök jó lenne egy node.JS-es vagy python-os backendből, pl. a Pi-mről szólítgatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Arc Raiders
- CPU léghűtés kibeszélő
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- LEGO klub
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 pro+ 512GB,Újszerű,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A külső tápról ment a relé board is és az Arduino is (egy kis usb-s kapcsolóüzemű, olyan telótöltő féle univerzális konnektorba dugós táp, 5V/2.5A).
ekkold