- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti_20
senior tag
Az MFRC522 modul használatánál ez a gond:
[link]
"Inverted access bits did not match!"
Az NRF24L01 modulnál pedig hibásan kapja meg az üzenetet pl Hello World helyett
@ello World vagy H!llo Wor d stb..
Sd kárty modulnál pedig a fájlok listázásánál nem listáz mindent csak pár filet és tovább is ugrik.
A modulok zavarják egymást. Nincs probléma ha egyesével használom őket, sőt még akkor sem ha a kettő modult használok, bár akkro már kell az sd kártya olvasó modul MISO lábára egy 330ohm ellenállás. Ha pedig mind a 3 modul csatlakoztatva van akkor zavarják egymást, hiába adtam meg, hogy mikor legyen LOW és HIGH az adott láb.
Szerintem két SPI modulnál többet nem támogat az arduino ez a probléma. Hiszen szeparáltam őket hardveresen és szoftveresen is. Az egyedüli megoldás az volt, hogy az NRF modult egy másik arduino modulhoz csatlakoztattam, bár jó kérdés, hogy ez továbbítani tudja vagy sem a fő modulnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest